FAQ – ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Kad i gdje će se održati Smile Zagreb festival?= )

Festival će se održati 25.9. 2020. u Zagrebu, Hrvatska.

 

Što će se događati na dnevnim aktivnostima?

Tijekom dana održavati će se različiti timski sportovi i utrka. Osim toga biti će ponuđena i različita hrana te promotivni sadržaji.

Također ćemo se pobrinuti da tamo bude jako puno boja i osmijeha =).

 

Što će se događati na noćnim aktivnostima?

Nastup DJ zvijezd, koji ne smije propustiti ni jedan ljubitelj festivala.

 

Trebam li biti u dobroj kondiciji za sportske aktivnosti?

NE, jer je naša namjera privući sve ljude, pa čak i one koji inače ne sudjeluju u sportskim aktivnostima, zato što nam je cilj sve posjetitelje zabaviti i nasmijati. =).

 

Mora li se platiti naknada za registraciju?

DA, kako biste sudjelovali u eventu morate kupiti ulaznicu. Više informacija o tome možete pronaći pod dijelom- Ulaznice.

 

Hoću li dobiti ruksak s iznenađenjima? 

DA, sve posjetitelje cijelodnevnog događaja očekuje SMILE ruksak.

 

Postoji li dobno ograničenje?

NE, ne postoji dobna granica. Svi posjetitelji koji imaju preko 18 godina pokazati će svoju osobnu iskaznicu na ulazu i dobiti će posebnu dodatnu narukvicu koja potvrđuje, da su punoljetni.

 

Može li se ulaznica kupiti na sam dan eventa?

DA, ali savjetujemo, da je kupite što je prije moguće jer su količine ograničene i postoji mogućnost da event bude rasprodan.

 

Hoće li način plaćanja na eventu biti isključivo s narukvicama?

DA, na eventu neće biti moguće plaćati gotovinom. Hranu i piće možete kupiti sa posebnom festivalskom narukvicom na koju možete uplatiti bilo koji iznos novca na posebnim kućicama za nadoplatu.

Narukvicu možete nadoplatiti sa gotovinom ili pomoću kartice.

 

Jesu li HOLI boje štetne?

NE, boje nisu štetne zato što su napravljene isključivo od prirodnih materijala i organskih sastojaka. Također nema opasnosti ako vam slučajno nešto boje završi u ustima, ali vam to ne bismo preporučili jer nisu baš najboljeg okusa.

 

Hoće li biti hrane na eventu?

DA, biti će različitih vrsta jela i pića od raznih dobavljača. Moći ćete sve platiti s posebnim festivalskim bezgotovinskim narukvicama koje ćete moći napuniti na kućicama. Također vas čekaju razni promotori hrane i pića tako da ćete nešto moći dobiti i besplatno.

 

Da li je festival eco-friendly? (ekološki osviješten)

DA, zašto što ćemo odvajati smeće prilikom bacanja, imali recikliranje plastičnih boca te koristiti HOLI boje koje su eco-friendly. Također nećemo koristiti platične slamke, a ni imati vatromet.

 

Mogu li doći na event sa svojim autom?

DA, možete doći na event sa svojim autom jer na Jarunu postoje različita parkirna mjesta koja su prilično blizu svemu. Na nekim mjestima je parking besplatan, a neka se plaćaju.

 

Što ako nismo odogovorili na neko vaše pitanje na ovoj stranici?

Možete nas kontaktirati preko Facebooka ili Instagrama ili direktno na: zagreb@thesmilenation.com