Najveći sportsko
zabavni događaj godine

Zbog pandemije koronavirusa, događaj je prebačen
na novi datum u petak 25.9.2020.

SMILE FESTIVAL =)
Predstavljamo festival nove generacije koji se razvio iz najvećeg sportsko zabavnog događaja u Sloveniji – Tušev Tek Barv. Zbog sve većeg broja posjetitelja iz inozemstva i mogućnosti stvaranja događanja ovakvog razmjera, ne samo u Sloveniji, već i u cijeloj regiji, odlučili smo festival učiniti još prepoznatljivijim. Dosad smo uspjeli staviti smiješak na lice više od 50.000 posjetitelja te nastavljamo i dalje. Upravo zbog toga smo događanje nazvali SMILE! Ove godine SMILE priču proširujemo na Hrvatsku. Ovo proljeće družimo se u Zagrebu gdje smo prije nekoliko godina organizirali HOLI fest. Osim novog imidža, dodajemo i dodatne dnevne aktivnosti, uključujući nove sportove za sve generacije. Također nadograđujemo i večernji dio programa sa većim brojem DJ-a. Ne zaboravimo HOLI boje i trčanje jer upravo to je jedan od glavnih razloga vaših osmijeha. Dakle, pridružite se naciji i SMILE =)
GDJE?
Jarun (Otok Hrvatske mladeži),
Zagreb
HOLI BOJE
Na utrci će se koristiti “HOLI BOJE”. To su organske, prirodne boje koje u Indiji već mnogo godina  upotrebljavaju za različita slavlja!
KAD?
SUBOTA 30. SVIBNJA
2020.
PETAK 29. RUJNA
2020.
SPORTOVI I IGRE
Tijekom dana bit će organizirani razni grupni sportovi i naravno trčanje.
PARTY
Vrhunski glazbeni doživljaj!
VREĆA PUNA IZNENAĐENJA
Svaki sudionik utrke dobiva poklon za još bolji doživljaj.
Pratite Smile vijesti!
PRIDRUŽITE SE #THESMILENATION
LINEUP

IN ALPHABETIC ORDER

Ulaznice

Povrat.
Povrat novca za ulaznice kupljene
preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko
reklamacije@entrio.hr mail adrese najkasnije do 30.06.2020.:

1) Za ulaznice kupljene karticom (online) potrebno je poslati točne kodove ulaznica za koje će Entrioizvršiti povrat — dovoljno je samo proslijediti mail s ulaznicama koji ste dobili. Nakon toga će se napraviti povrat novca na račun povezan s karticom s kojom je izvršena inicijalna uplata.

 

2) Za ulaznice kupljene bankovnom uplatom (internet bankarstvom ili općom uplatnicom na šalteru banke / pošte), svakako treba osim točnih kodova ulaznica poslati i broj računa (IBAN) na koji se može isplatiti novac te ime i prezime (ili naziv pravne osobe) vlasnika ili vlasnice navedenog računa.

 

3) Za ulaznice kupljene gotovinom na nekom od prodajnih mjesta Entria povrat sredstava se vrši nakon što Entrio dobije jasnu fotografiju istih i broj računa (IBAN) na koji se može isplatiti novac, kao i ime i prezime vlasnika ili vlasnice navedenog računa.

Nema dobnog ograničenja.
Događanje je za sve generacije odnosno nema dobnog ograničenja. Kupnjom ulaznice roditelj ili skrbnik preuzima odgovornost maloljetnika. Osoba mlađa od 16 godina je dužna iza 23 sata biti u pratnji roditelja ili druge odrasle osobe u koju imaju povjerenja. (Obiteljski zakon, članak 93., stavak 5)

Trenuci s prošlih događaja