Najveći sportsko
zabavni događaj
godine

SMILE FESTIVAL =)
Predstavljamo festival nove generacije koji se razvio iz najvećeg sportsko zabavnog događaja u Sloveniji – Tušev Tek Barv. Zbog sve većeg broja posjetitelja iz inozemstva i mogućnosti stvaranja događanja ovakvog razmjera, ne samo u Sloveniji, već i u cijeloj regiji, odlučili smo festival učiniti još prepoznatljivijim. Dosad smo uspjeli staviti smiješak na lice više od 50.000 posjetitelja te nastavljamo i dalje. Upravo zbog toga smo događanje nazvali SMILE! Ove godine SMILE priču proširujemo na Hrvatsku. Ovo proljeće družimo se u Zagrebu gdje smo prije nekoliko godina organizirali HOLI fest. Osim novog imidža, dodajemo i dodatne dnevne aktivnosti, uključujući nove sportove za sve generacije. Također nadograđujemo i večernji dio programa sa većim brojem DJ-a. Ne zaboravimo HOLI boje i trčanje jer upravo to je jedan od glavnih razloga vaših osmijeha. Dakle, pridružite se naciji i SMILE =)
GDJE?
Jarun (Otok Hrvatske mladeži),
Zagreb
HOLI BOJE
Na utrci će se koristiti “HOLI BOJE”. To su organske, prirodne boje koje u Indiji već mnogo godina  upotrebljavaju za različita slavlja!
KAD?
SUBOTA 30. SVIBNJA
2020
SPORTOVI I IGRE
Tijekom dana bit će organizirani razni grupni sportovi i naravno trčanje.
PARTY
Vrhunski glazbeni doživljaj!
VREĆA PUNA IZNENAĐENJA
Svaki sudionik utrke dobiva poklon za još bolji doživljaj.
Pratite Smile vijesti!
PRIDRUŽITE SE #THESMILENATION
LINEUP
Ulaznice

Nema dobnog ograničenja.
Događanje je za sve generacije odnosno nema dobnog ograničenja. Kupnjom ulaznice roditelj ili skrbnik preuzima odgovornost maloljetnika. Osoba mlađa od 16 godina je dužna iza 23 sata biti u pratnji roditelja ili druge odrasle osobe u koju imaju povjerenja. (Obiteljski zakon, članak 93., stavak 5)

Trenuci s prošlih događaja