POGOSTA VPRAŠANJA

Kdaj in kje bo potekal festival Smile Ljubljana? = )

Festival bo v sredo, 24. junija 2020, v Ljubljani.

 

Zakaj novo ime Smile Ljubljana? = )

S Tuševim Tekom Barv smo do sedaj osrečili in nasmejali že več kot 50.000 obiskovalcev, v prihodnjih letih pa bomo še naprej ustvarjali nepozabne nasmehe, zato smo dogodek poimenovali SMILE! = )

 

Kaj bo obsegalo dnevno dogajanje?

Čez dan bodo organizirani različni skupinski športi in presenečenje, ki nadomešča tek. Prav tako bo na voljo hrana, razne degustacije in promocije. Poskrbeli pa bomo, da barv in nasmehov prav tako ne bo manjkalo. = )

 

Kaj bo obsegalo nočno dogajanje?

Veliki glasbeni spektakel z največjimi svetovnimi zvezdami, ki ga ne sme zamuditi noben ljubitelj festivalov. 

 

Ali moram biti dobro fizično pripravljen za športne aktivnosti?

NE, naš namen je privabiti čim večje število ljudi, tudi tiste, ki se drugače sploh ne ukvarjajo s športom, saj je cilj dogodka zabava in čim več nasmehov = )

 

Ali je potrebno plačati prijavnino?

JA, za udeležbo na dogodku je potrebno plačati prijavnino oziroma vstopnino. Vse informacije najdete v sekciji (Vstopnice).

 

Ali bom prejel/a nahrbtnik presenečenj?

JA, tudi letos bo vsak obiskovalec dnevnega dogajanja prejel nahrbtnik presenečenj z različnimi darili. 

 

Ali je kakšna starostna omejitev?

NE, starostne omejitve ni. Tisti, ki ste stari nad 18, boste na vhodu ob predložitvi veljavnega osebnega dokumenta prejeli posebno zapestnico, ki bo dokazovala vašo polnoletnost.

 

Ali je možno kupiti vstopnico na dan dogodka?

JA, vendar vam priporočamo čimprejšnji nakup, saj imamo omejeno število vstopnic in jih lahko zmanjka pred zadnjim dnem.

 

Bo na dogodku samo »cashless« sistem plačevanja?

JA, na dogodku ne bo gotovinskega poslovanja. Hrano in pijačo boste lahko plačevali le s posebno festivalsko zapestnico, na katero boste predhodno naložili denar (z gotovino ali kartico). Na prizorišču dogodka bo več označenih polnilnih postaj, kjer boste lahko napolnili svoje plačilne zapestnice.

 

Ali so HOLI barve škodljive?

NE, holi barve niso škodljive, saj so narejene iz povsem naravnih ekoloških snovi. Tudi za zaužitje niso nevarne, vseeno pa to ne priporočamo, ker niso dobrega okusa.

 

Bo na dogodku hrana?

JA, na prizorišču bodo na voljo razni ponudniki s hrano in pijačo, pri katerih boste lahko plačevali s posebno festivalsko zapestnico, na katero boste predhodno naložili denar. Prav tako bo na dogodku kar nekaj promocij tako, da boste lahko kaj pojedli in popili tudi brezplačno.

 

Boste okolju prijazni festival?

JA, saj bomo ločevali smeti, nagrajevali recikliranje kozarcev, uporabljali ekološke HOLI barve, nenevarne za okolje, ognjemeta in okolju nevarnih posebnih efektov ne bomo uporabljali, prav tako pa na festivalu ne bo plastičnih slamic.

 

Ali lahko na dogodek pridem s svojim avtom?

JA, na dogodek se lahko odpravite z avtom, saj je po Ljubljani na voljo več javnih parkirišč. Nekatera od teh so plačljiva, druga ne.

 

Ali lahko pridem na dogodek z avtobusom ali vlakom?

JA, tudi letos bomo organizirali posebne akcijske pogoje, da boste lahko na dogodek prišli z vlakom ali avtobusom, in to ceneje. 

 

Kaj če na tej strani nisem dobil odgovora na svoje vprašanje?

Lahko nas kontaktirate na naši Facebook ali Instagram strani ali pa direktno na mail ljubljana@thesmilenation.com